Можности.

За сите.

Дом низ кој минаа преку 9000 луѓе.

Волонтерски Центар Скопје е креиран во 2006 година како идеја на група пријатели за да им отворат можности на младите луѓе од Македонија. Изминатитве години, повеќе од 9000 луѓе минаа низ ВЦС преку различни проекти и програми за размена и создадоа доживотни пријателства.

Испративме & им бевме домаќини на повеќе од 400 меѓународни волонтери.

Волонтерството ги поврзува младите и создава посилни општества. Една од нашите главни цели е да им понудиме можности на младите преку различни програми.

Списание ВОИСЕС

Нашиот магазин има многу едноставна, но силна мисија - да биде гласот на младите.

Најнови вести

Патувајте низ нови искуства со нас.

Отворени повици за различни проекти во Европа & Македонија.

Направи промена на локално ниво.

Волонтирај во твојата средина и направи разлика? Да, ве молам!

Improve your community with Skopje SOUP

It’s like a crowd funding from the community to the community, that’s giving a chance to the locals to get to know and support each others.

Improve your community with Skopje SOUP

It’s like a crowd funding from the community to the community, that’s giving a chance to the locals to get to know and support each others.

Не смееме да заборавиме да се забавуваме!

Отворена сцена

Јазично Караоке

Паб-квиз

Вечери за игри

Филмски вечери

Волонтирање во странство!

Како, можеби се прашуваш?

Програмите „Еразмус+ & Европски Солидарен корпус“ нудат безброј можности за младите луѓе во Европа.

Младите луѓе не инспирираат.

Големи проекти - Големо влијание

Ние пишуваме, имплементираме и учествуваме во различни проекти секоја година.

Vector logo of Skopje SOUP

Ништо не пропуштајте!

Погрижете се да ги следите нашите канали на социјалните медиуми и дознајте од прва рака што има ново.

Sign up
for our
news letter!

Сакаш да бидеш првиот? Придружете се на нашата Вибер заедница!