Стани наш…

Поврзи се со нас

Заинтересиран си за локално или меѓународно волонтирање? Сакаш да пишуваш проекти со нас, можеби ти треба партнер во некој од постоечките? Отворени сме за се!

Од пишување за ВОИСЕС учество на проекти, прашања од земјата до небото, идеи за имплементирање проекти… Пиши ни маил на: vcs_contact@yahoo.com

Sign up
for our
news letter!

Контакт

  • Посети не

    Емил Зола 3/3-1

  • Јави се

    +389 75 243 726

  • Пиши ни

    vcs_contact@yahoo.com

Следете нѐ!

Итно е? Не може да почека?

+389 75 243 726

Сакаш да бидеш првиот? Придружете се на нашата заедница!

Бидете дел од нашата официјална Viber група, каде што можете да ги следите сите наши повици за „Еразмус+“ проекти и локални настани. Овде можеме да разговараме за проекти во Македонија и во странство, разни локални активности, менторство, настани, забави и се што ве интересира!