VOICES February 2022

По јануари - месецот на новогодишните одлуки - време е за февруари, најкраткиот месец во годината. А со тоа уште едно издание на нашиот магазин! Веројатно повеќето од вас го поврзуваат вториот месец од годината со празникот на вљубените. Па, како е во љубовта? Проверете во темата на месецот! Ќе дознаете и дали љубовта може…

0 Comments

ВОИСЕС Февруари 2020

Иако временските прилики не ни го потврдуваат тоа, ние сме на средина од зимата. Деновиве, термометарот се искачува и до 13 целзиусов степен, но ноќите се уште се долги, темни и студени. Тогаш, што би било подобро од уживување во убаво друштво и добар пријател? Тимот на „Воисес“ е тука со вас да го сподели…

0 Comments

VOICES February 2020

Иако временските прилики не ни го потврдуваат тоа, ние сме на средина од зимата. Деновиве, термометарот се искачува и до 13 целзиусов степен, но ноќите се уште се долги, темни и студени. Тогаш, што би било подобро од уживување во убаво друштво и добар пријател? Тимот на „Воисес“ е тука со вас да го сподели…

0 Comments