Повик за обука во Грција!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат на обука „C.U.T.E - Colorful United Training of Empowerment“ во Грција. Место: Стратони, Халкидики, Грција Датум: 30.08 – 10.09.2023 За проектот: „C.U.T.E - Colorful United Training of Empowerment“ има за цел да им помогне на младите работници да се едуцираат на…

0 Comments

Повик за волонтер

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери од Македонија за учество на ЕСК проектот “SOLID A.I.R” во Букурешт, Романија. Место: Букурешт, Романија Датум: 01.09.2020 – 30.04.2021 !!! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 “SOLID A.I.R” цели на волонтерите: Да се оспособат за ангажман во општествени цели…

0 Comments