You are currently viewing Повик за обука во Грција!

Повик за обука во Грција!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат на обука „C.U.T.E – Colorful United Training of Empowerment“ во Грција.

Место: Стратони, Халкидики, Грција
Датум: 30.08 – 10.09.2023

За проектот:
„C.U.T.E – Colorful United Training of Empowerment“ има за цел да им помогне на младите работници да се едуцираат на тема LGBTI+ идентитети и правата на LGBTI+ луѓето.

За повеќе информации: ИНФОПАКОТ

Партнер на проектот: U.S.B. (United Societies of Balkans)

Технички детали:
Проектот е финансиран од Еразмус+, така што сите патни трошоци (до 180 евра) ќе бидат надоместени според прописите на Еразмус+.  Храната и престојот ќе бидат обезбедени.

Како да аплицирате?

  1. Пополнете го формуларот за апликација на англиски јазик —> Формулар за апликација
  2. Закачете го вашето CV на англиски јазик во формуларот за апликацијата.

Краен рок за аплицирање: 1.06.2023

Пријавените кандидати ќе бидат известени по истекот на крајниот рок кога ќе биде направен конечниот избор.