VOICES April 2021

Aх, таа пролет! Конечно се чувствува пролетта. Ги слушаме птиците, го чувствуваме сонцето како ни ги загрева лицата, почнуваме да ги исфрламе шамиите и чизмите… Многу повеќе дневна светлина, многу повеќе енергија. Парковите стануваат омилена места, никој не сака да остане дома во вакви денови. Кампувањето почнува да звучи добро по неколку месеци без опција…

0 Comments