VOICES February 2022

По јануари - месецот на новогодишните одлуки - време е за февруари, најкраткиот месец во годината. А со тоа уште едно издание на нашиот магазин! Веројатно повеќето од вас го поврзуваат вториот месец од годината со празникот на вљубените. Па, како е во љубовта? Проверете во темата на месецот! Ќе дознаете и дали љубовта може…

0 Comments