Повик за обука во Кипар!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 учесници (+18 години) од Македонија за учество на обука за проектот: „Games for Social Entrepreneurship“ во Ларнака, Кипар. Место: Ларнака, Кипар Датум: 23.5 – 30.5.2022 За проектот: Главната цел на проектот „Игри за претприемништво“ е поддршка на професионалниот развој на младинските работници и развој на нови иновативни пристапи за подобра…

0 Comments

Call for participants for Training Course in Cyprus!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 Македонци/ки кои би сакале да учествуваат заедно со луѓе од Кипар, Хрватска, Шпанија, Латвија, Франција, Португалија, Литванија, Полска, Србија и Грција на тренинг курсот “Stitching to Explore: Introducing Etextiles in non-formal education” во Кипар. Место: Ларнака, Кипар Датум: 06.05.2020 - 10.05.2020 За проектот: Со овој тренинг курс имаме за цел…

0 Comments

Call for participants for Training Course in Cyprus!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 Македонци/ки кои би сакале да учествуваат заедно со луѓе од Кипар, Хрватска, Шпанија, Португалија, Италија, Полска, Романија, Бугарија, Грција и Летонија на тренинг курсот "Developing digital competences for young entrepreneurs -  DDC4YE'' во Кипар   Место: Ларнака, Кипар   Датум: 22.04 - 29.04.2020   За проектот: Примарната цел на проектот…

0 Comments