Повик за волонтер во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтер (18–30 години) за учество на краткорочен ЕСК проект под наслов “EUROBACKYARDS 11” во Полска. Место: Бидгошч, Полска Датум: 19.07 - 04.09.2022 За проектот: Темата на проектот е серија културни и едукативни состаноци кои се спроведуваат под отворено небо од европски волонтери заедно со национални волонтери. За време на активности со деца и…

0 Comments

Повик за волонтирање во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 волонтери за учество на краткорочен (6 недели) ЕСК проект под наслов: “Hey Christmas Carol 3!” во Бидгошч, Полска. Место: Бидгошч, Полска Датум: 7.11.2021 – 19.12.2021 !! Можни се евентуални промени на проектните датуми што ќе зависат од моментната ситуација со „Ковид-19“.!! Повеќе за проектот: Во проектот "Hey Christmas carol 3!" волонтерите…

0 Comments