You are currently viewing Повик за обука во Шпанија!

Повик за обука во Шпанија!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат на обука „The Art of Youth Exchange“ во Шпанија.

Место: Херез де ла Фронтера, Кадиз, Шпанија
Датум: 11.04. – 18.04.2023

За проектот:
Подобрување на вептините и знаењето на младинските работници и младинските лидери за да креираат квалитетни проекти за размена во рамките на „Еразмус+“.

За повеќе информации: ИНФОПАКОТ

Партнер на проектот: Asociación Juvenil Inter

Технички детали:
Проектот е финансиран од Еразмус+, така што сите патни трошоци (до 360 евра) ќе бидат надоместени според прописите на Еразмус+. Храната и престојот ќе бидат обезбедени. Котизација од 25€ што треба да се плаќаат на организаторите по пристигнувањето.

Како да аплицирате?

  1. Пополнете го формуларот за апликација на англиски јазик —> Формулар за апликација
  2. Закачете го вашето CV на англиски јазик во формуларот за апликацијата.

Краен рок за аплицирање: 21.03.2023

Пријавените кандидати ќе бидат известени по истекот на крајниот рок кога ќе биде направен конечниот избор.