You are currently viewing Воицес фебруари 2018

Воицес фебруари 2018

Ајде да спортуваме

Колку поголеми очекувања, толку поголеми разочарувања. Се надевавме на полуфинале и на медал, на крајот дигнавме раце, па најголемиот дел од нас и не знаат како заврши Европското првенство во ракомет што минатиот месец се одржа во Хрватска. Така е тоа во животот и во спортот.

Прочитајте што прославениот капитен на македонската репрезентација, Наумче Мојсоски има да каже на таа тема, прошетајте со нас во Косово, Португалија и Германија, запознајте ја историјата на Вевчанскиот карневал, прочитајте го интервјуто со Крег Шоу, што мислат странците за загаденоста на воздухот во Скопје… Живи и здрави!