VOICES September 2021

„Во природата нема награди или казни: има последици“.- Роберт Грин Ингерсол Ве очекува ново издание на „Воисес“, што значи дека сме во нов месец - септември. Тоа е посебен период од годината, не само за луѓето, туку и за природата. Во септември, постои есенска рамноденица на северната хемисфера и пролетна рамноденица на јужната хемисфера. Тоа…

0 Comments