Запознајте го Жоаким од Франција!

Здраво! Јас се викам Јоаким, имам 19 години и доаѓам од Сент, град во близина на Бордо, Франција. Дојдов тука во Скопје и во Македонија за да стекнам искуство преку пракса во ресторанот „Рагуза 360“. Креирам музика и сакам тоа да ме води низ животот. Не зборувам да бидам музичар, туку би сакал да можам…

0 Comments