Повик за волонтер во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтери (18–30 години) за учество на долгорочен ЕСК-проект „Moving forward“ во Полска. Место: Бидгошч, Полска Период: (12 месеци) март 2024 – март 2025 За проектот: Волонтерот може да работи во канцеларија за меѓународни работи, „Europe direct”, библиотека, студио за дизајн, игротека, клуб за стари лица, музеј на фотографија. Опишаните активности имаат за…

0 Comments

Повик за волонтери во Турција!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтер, 18 - 30 години, од Македонија за учество на ЕСК проектот „Join our Intergenerational Journey 2020“ во Турција. Место: Анкара, Турција. Долгорочен: Веднаш, на 12 месеци !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Проектот е за Активности на Универзитетот, пишување…

0 Comments