Повик за младинска размена во Романија!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18-25 години) и 1 лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „The ugly duckling and other short stories…revisited“ во Романија. Место: Сарата Монтеору – Бузау, Романија Датум: 21.03 - 31.03.2023 За проектот: Целта на проектот е да се промовира толеранцијата и…

0 Comments