Call for a blended mobility in Lithuania

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18-30 возраст) кои сакаат да учествуваат на мобилноста “Shake a leg, together!“ во Литванија. Место: Анталиепте, Литванија Датум: 23.08-29.08.2022 За проекгот: Проект за здрав и активен животен стил со цел да достигне што е можно повеќе луѓе во земјите-учесници и да ги охрабри учесниците да преземат каква било физичка…

0 Comments