You are currently viewing Call for a blended mobility in Lithuania

Call for a blended mobility in Lithuania

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18-30 возраст) кои сакаат да учествуваат на мобилноста “Shake a leg, together!“ во Литванија.

Место: Анталиепте, Литванија
Датум: 23.08-29.08.2022

За проекгот:
Проект за здрав и активен животен стил со цел да достигне што е можно повеќе луѓе во земјите-учесници и да ги охрабри учесниците да преземат каква било физичка активност, да ги информира за нејзините придобивки и да помогне физичката активност да стане привлечно хоби.

Повеќе информации: SALT Infopack

Проектен партнер: Saltes (Литванија)

Технички детали:
Проектот е финансиран од Ерасмус+, така што сите патни трошоци (до 275 евра) ќе бидат надоместени според прописите на Ерасмус+. Храната и престојот ќе бидат обезбедени.

Како да аплицирате?

  1. Пополнете го формуларот за апликација на англиски јазик —> Формулар за апликација
  2. Закачете го вашето CV на англиски јазик во формуларот за апликацијата.

Краен рок за аплицирање: 14.07.2022

Пријавените кандидати ќе бидат известени по истекот на крајниот рок кога ќе биде направен конечниот избор.