Call for participants for Youth Exchange in Romania!

Волонтерски Центар Скопје бара 5 македонци кои сакаат да учествуваат заедно со млади луѓе од Бугарија, Грција, Италија, Латвија, Шпанија, Полска, Романија во младинската размена „Земјата која ја сакам“ во Сарата Монтеору, Бузау, Романија (Sarata Monteoru, Buzau, Romania). Датум: 19 Март – 28 Март 2020 Место: Монтеору и Бузау, Романија За проектот: Контекстот на проектот…

0 Comments