Повик за младинска размена во Литванија!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (16-19 години) и 1 лидер (+21 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „YOU(th) early start - Y.E.S.“ во Литванија. Лидер на групата ќе учествува и во подготвителната посета пред младинската размена. Место: Анталиепте, Литванија Датум на подготвителната посета: 3-4.07.2023 (+ 2 дена за патување) Датум на…

0 Comments