EVS in Romania “KEY TO VOLUNTARISM”

Се бара волонтер за 12-месечен ЕВС проект во Романија! Проектот нуди имплементација на ЕВС активности, каде што 8 волонтери со помалку можности ќе направат волонтерски активности во врска со општествените групи на 450 млади со помалку можности. За повеќе информации за проектот симнете го инфо-пак-от Аплицирајте преку испраќање на вашето CV и мотивационо писмо на:…

0 Comments