Повик за Семинар во Босна и Херцеговина

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18+ години) од Македонија за учество на Семинарот “Volunteering Connecting Communities 2.0” во Босна и Херцеговина. Место: Сарево, Босна и Херцеговина Датум: 18.02–23.02.2022 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 За проектот: Семинарот за Евалуација има за цел да собере на едно…

0 Comments

Повик за младинска размена во Босна и Херцеговина!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 млади луѓе и 1 лидер на групата (16-30 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена ”Rural Youth Business for Social Change“, што е дел од проектот “Youth, Business, Better”. Посебно се охрабруваат младите луѓе од руралните средини да се пријават на повикот! Место: Сараево, Босна и…

0 Comments

Повик за Тренинг Курс во Босна и Херцеговина!

Волонтерски Центар Скопје бара 5 млади луѓе и младински работници (18+) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат во ”Volunteering connecting communities 2.0“. Место: Сараево, Босна и Херцеговина Датум: 24.5 – 31.5.2021 !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Овoj тренинг има за цел да обучи 20 младински…

0 Comments