Повик за младинска размена во Естонија!

Волонтерски центар Скопје бара 5 учесници (18 – 24 години) од Македонија за учество во младинската размена „Be an Agent of Change“ во Естонија. Место: Тостама, Естонија Датум: 12.5. – 20.5.2022 За проектот: За време на проектот, ќе работиме на подобрување на односите со природата и како да ги мотивираме младите да бидат поактивни во…

0 Comments

Повик за младинска размена во Естонија

Волонтерски центар Скопје бара 5 учесници (18 – 25 години) и 1 младински лидер (18+) од Македонија за учество во младинската размена „Be an Agent of Change“ во Естонија. Младинскиот лидер ќе треба да учествува APV (Advanced Planning Visit) од 8 до 10 октомври во Тарту! Место: Вилјанди, Естонија Датум: 26.10. – 03.11.2021 !! Можни…

0 Comments