Call for volunteers in Slovenia!

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери, 21 - 30 години, од Македонија за учество во ЕСК проектот „Solidarity “ во Љубљана, Словенија. Место: Љубљана, Словенија Датум: Јануари 2021 г. - јануари 2022 г. !! Можни се и измени на датумите од проектот зависно од постоечката ситуација со COVID-19 Проектот се однесува на активности…

0 Comments

Voices June 2020

„Умот е како падобран. Најдобро функционира кога е отворен“ - Неговата Светост Далај Лама Дали некогаш сте доживеале патување низ времето? Последниве месеци ги одбележа голема промена во нашиот секојдневен живот. Сега кога состојбите ширум светот прогресивно се развиваат ние ви предлагаме да вметнете неколку важни елементи: љубопитност и фантазија. Да се навратиме на минатото…

0 Comments