VOICES September 2019

На летото му се ближи крајот, деновите почнуваат да стануваат се пократки и топлината во којашто уживавме (или не мачеше) чекор по чекор се пресликува во ладна зима или есен. Па, животот продолжува и секој крај вклучува почеток на нешто ново. Еве, ново издание на VOICES! Како и во претходните изданија, ние ви претставуваме голема…

0 Comments