You are currently viewing VOICES September 2019

VOICES September 2019

На летото му се ближи крајот, деновите почнуваат да стануваат се пократки и топлината во којашто уживавме (или не мачеше) чекор по чекор се пресликува во ладна зима или есен. Па, животот продолжува и секој крај вклучува почеток на нешто ново. Еве, ново издание на VOICES! Како и во претходните изданија, ние ви претставуваме голема разновидност на опфатени теми: од Фински-Индијци во Северна америка до стари традиции на делкање дрво во Македонија; од пат околу светот на точак, до обична прошетка; од акробати до (понекогаш) многу мрзливи мачки! Уживајте!

ВОИСЕС Септември 2019 PDF