Voices December 2017

Ете, и 2017 година ја оставивме зад нас. Во следните денови ќе правиме ретроспектива што сме направиле, каде сме биле успешни, а каде сме потфрлиле. И ќе си дадеме ветувања дека од Новата година... Всушност, најпрво треба да го погледнеме својот распоред и да ги исфрлиме работите што не се нужни. Да најдеме време за…

0 Comments