You are currently viewing Добредојде Неле – нашата нова волонтерка од Белгија!

Добредојде Неле – нашата нова волонтерка од Белгија!

Здраво, јас сум Неле. Имам 19 години и живеам во Мехелен, Белгија. Моето хоби се одбојка, фотографија и мјузикли. Јас сум голем љубител на животни, па кога дојдов овде уште првиот ден видов многу улични мачки и кучиња, па веднаш се заљубив. Дојдов тука во Македонија и во ВЦС затоа што сакам да пробувам нови работи и штом ми се укажа оваа можност, едноставно ја искористив без двоумење. Сакам да фотографирам со мојот фотоапарат за да им ги покажам на луѓето моите авантури.

Неле Андриес

Организација-испраќач: Tumult