You are currently viewing Денови на волонтерите: РАБОТИЛНИЦИ ЗА СИТЕ – агенда 2 дел

Денови на волонтерите: РАБОТИЛНИЦИ ЗА СИТЕ – агенда 2 дел

Продолжуваме со Денови на Волонтерите… Агендата за вториот блок активности и работилници е следна: 20 ноември – вторник
17:00 – Наративни вештини (Рафаел од Франција и Драган од Македонија)
18:30 – Читање поезија и проза (Сара и Насера од Франција со Боро од Македонија)
21 ноември – среда
17:00 – Фото работилница (Рамона од Чешка)
18:30 – Новинарство (Илона од Чешка)
22 ноември – четврток
17:00 – Дебата (Рафаел од Франција и Јанис од Латвија)
18:30 – Распеана работилница (Сара од Франција)

Сите активности ќе бидат на англиски. За подетални информации за следните работилници следете не на нашата веб страница и нашата страница на Фејсбук. Учеството е бесплатно, но ограничено до 12 учесници на една работилница, затоа ве молиме да го потврдите Вашето учество на нашата e-mail адреса: vcs_contact@yahoo.com. Локацијата за повеќето активности ќе бидат главно во канцеларијата на Волонтерски Центар Скопје, но некои активности ќе се одржат во други локации за кои дополнително ќе ве информираме. Ако имате било какви прашања ве молиме контактирајте не: vcs_contact@yahoo.com. Се гледаме наскоро …