You are currently viewing Voices January 2018

Voices January 2018

Тоа е тоа чувство. Се вика љубов. Психолозите тврдат дека е засновано врз емотивното врзување за одредена личност. За неа сме подготвени да направиме сѐ, да тргнеме и на крајот на светот. Со таква приказна вреди да се започне годината. Прочитајте ја во јануарското издание на „Воисес“, и овојпат се потрудивме да подготвиме интересни содржини што ќе го задржат вашето внимание. Отпатувајте со нас во Лублин, видете ги графитите во Атина, архитектурата на Скопје, дознајте повеќе за новинарката Искра Корошевовска, модната дизајнерка Ханифе Билали и режисерот Дарио Јуричан, почувствувајте ја магијата на театарот, дали половите се еднакви… Бидете живи, здрави и сакани!