You are currently viewing VOICES December 2019

VOICES December 2019

Ух, конечно последниот месец на годината настапи на сцената и ние можеме да кажеме ЗБОГУМ на 2019 година. Во новата година ќе ги понесеме убавите спомени, научените лекции од нашите животни искуства. Сево ова ќе го споделиме со нашите најблиски во топла амтмосфера, уживајќи ги ефектите на етеричните масла.

Да, крајот на 2019 и почетокот на 2020 година ќе ја одбележиме со многу концерти, забави и слични настани, па подгответе се за бучниот период со нашите совети како да ги заштите вашите сетила за слух. Дозволете им на вашите сетила за слух да ве опуштат преку старите музички хитови како од Бијело Дугме.

Може да ја затвориме годината со проверка на влијанието и ефектот на критиката од нашето опкружување кон нас. Секако не изостанува познатата Балканска кафанска традиција, низ ракија и мезе да продискутираме околу Европа и “Зошто Европа?”.

Бидете со нас и последниот месец на 2019 година и споделете ги нашите гледишта со Вашите пријатели!

ВОИСЕС Декември 2019 PDF