Повик за волонтери во Хрватска

Ова е можност да искусите авантура во странство додека се здобивате со корисни вештини и подучувате млади луѓе. Дали сте отворени за нови култури и на возраст помеѓу 18-30 години? Тогаш пријавете се за волонтирање во Загреб, Хрватска. Ова е проект од Европскиот Солидарен Корпуспод Еразмус+, што значи дека се покриени вашите трошоци за патување,…

0 Comments