ВОИСЕС Ноември 2023

Го означуваме почетокот на ноември. Можеби е сега тоа време од годината кога треба да седнете, да се потпрете наназад и да се опуштите. Со постудените денови и уште постудените ноќи, станува јасно дека летните денови се зад нас. Без разлика на се, мораме да се обидеме да го извадиме максимумот од секој следен ден.…

0 Comments