VOICES August 2021

„Нашето човечка сочувство не поврзува едни со други.“ Како што се случуваат поплави и пожари во европските земји, ние повторно се соочуваме со големи предизвици како општество. Исто така, да не заборавиме дека се уште поминуваме низ пандемија. Се е потешко за нас, но работите се уште потешки за слепите и за лицата со оштетен…

0 Comments