VOICES January 2020

Крајот е нов почеток. Со доаѓањето на секоја нова година, луѓето не застануваат со своите надежи, планови, фантазии, соништа, идеи... Тимот на VOICES се придружува на овој глобален ентузијазам и ви ветуваме дека нема да застанеме со фантазирањето! Но, прво, да ве вратиме во античките времиња на Лапонците. Сте слушнале за нив? Подоцна ќе се…

0 Comments

VOICES July & August 2019

Сега тргнете на патување со нашете летно издание, полно со приказни за патувања и за Светот. Прочитајте за Томас Мајкснер, момчето што го помина светот на велосипед. Дали некогаш сте се заљубиле во странец? Прочитајте ја нашата статија за љубовта и пријателството низ континентот. Уметникот Банкси го плени светот но дали сте слушнале за бугарскиот…

0 Comments