Step towards cooperation, understanding, tolerance and empowerment

Поздрав од Струга, каде што младинската размена CUTE 2019 работи со полна пареа. „CUTE“ стои за соработка, разбирање, толеранција, оспособување. Целта на размената е да помогне на учесниците да се развијат во сите четири аспекти. Учесниците имаа неколку дена полни со работилници и активности за да ги припремат за главниот дел - да придонесат нешто…

0 Comments