„Училиштето се среќава со компаниите“

По одржувањето на Модул 2 за училишни координатори, кој се имплементираше со физичко присуство, Волонтерски Центар Скопје ги организираше и спроведе завршните модули од проектот „Училиштето се среќава со компаниите“. Во периодот од 19-27 Август 2021 година, се одржаа тренинзите за училишни координатори наменети за професори од стручните училишта од цела Македонија. Со тренинзите повторно…

0 Comments