Повик за идеи за создавање подобра заедница | Skopje SOUP

"Skopje SOUP" доаѓа по трет пат и тоа во Струмица. Дали имате идеја преку која би решила дел од проблемите со кои се соочувате во општеството? Ако сакате да преземете акција и да се приближите до вашата заедница, продолжете да читате. Концептот SOUP, создаден во САД, сега се прошири во речиси 200 градови низ светот.…

0 Comments