Повик за младинска размена во Македонија!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (18-30 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „HMB Soft and HEMA as a tool for battling youth inactivity“ во Македонија. Место: Љубојно, Македонија Датум: 26.07 - 3.08.2023 За проектот: Проектот им овозможува на младите луѓе да развијат нови вештини и да научат за сопственото наследство…

0 Comments