VOICES April 2021

Aх, таа пролет! Конечно се чувствува пролетта. Ги слушаме птиците, го чувствуваме сонцето како ни ги загрева лицата, почнуваме да ги исфрламе шамиите и чизмите… Многу повеќе дневна светлина, многу повеќе енергија. Парковите стануваат омилена места, никој не сака да остане дома во вакви денови. Кампувањето почнува да звучи добро по неколку месеци без опција…

0 Comments

ВОИСЕС Март 2020

Како што се наближува пролетта, ова издание на ВОИСЕС е преплавено од теми полни со светлина, љубов и прашања. Темата на месецот ќе ве однесе длабоко во светот на тетоважите, можеби и толку длабоко што ќе направите една на својата кожа! И една од најважните работи во животот, љубовта. Може ли некој да ја објасни?…

0 Comments