Повик за волонтер во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара волонтер (18–30 години) за учество на долгорочен ЕСК-проект „Open Yourself for volunteering“ во Полска. Место: Гдањск, Полска Период: 10.07. - 31.12.2023 (6 месеци) За проектот: Волонтер ќе ја поддржува организацијата-домаќин во секојдневните активности и може да работи на полето на: волонтерство во градинка и училиште, волонтерска недела во Гдањск, добротворни настани,…

0 Comments

Од објави на Инстаграм до постигнување на вашите цели: oбука “Social Media Support for NGOs” во Полска

Бојана, Марина, Марта и Маријана го претставуваа Волонтерски Центар Скопје на обуката за проектот: „Social Media Support for NGO’s“, што од 10 до 16 август се одржа во Лублин, Полска. Ги споделуваме нивните впечатоци: „Сите сме свесни дека поминуваме премногу време на социјалните мрежи, па зошто да не го претвориме ова во нешто позитивно? Се…

0 Comments

Повик за обука во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 3 учесници (20+ години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на oбуката за проектот “Social Media Support for NGOs” во Лублин, Полска. Место: Лублин, Полска Датум: 10.08 - 16.08.2022 За повеќе информации: ИНФО-ПАКЕТОТ Партнер на проектот: Sempre a Frente За проектот: "Social Media Support for NGOs" е обука што одговара на…

0 Comments