Повик за младинска размена во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 6 учесници (14-17 години) и 1 лидер/старател на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „Social Game Masters“ во Полска. Место: Насутув/Лублин, Полска Датум: 26.06 – 05.07.2023 За проектот: "Social Game Masters" е младинска размена во која млади луѓе од 3 различни земји ќе ги користат идеите и…

0 Comments