VOICES July 2021

Време е да искулираме! Температурата расте во Македонија, а нашето секојдневие се менува со визии за пливање во море или во базен, или, пак, со вдишување чист воздух во планините. Сепак, тука во ВЦС, ние сè уште работиме напорно за вас! Малку по малку, музичките настани добија „дозвола за настап“ и ние сме воодушевени од…

0 Comments