Повик за младинска размена во Полска!

Волонтерски Центар Скопје бара 4 учесници (18-30 години) и лидер на групата (+18 години) од Македонија, кои што ќе сакаат да учествуваат на младинската размена „Introvision“ во Полска. Место: Поронин, Полска Датум: 20.01 – 30.01.2024 За проектот: Проектот има за цел да ги подобри комуникациските вештини на младите луѓе, да одговори на зголемената потреба за…

0 Comments