Call for Volunteers for long term ESC-project in Slovenia!

Волонтерски Центар Скопје бара 2 Македонци сакаат учествуваат на ЕСК проект  во Словенија. Место: Лјублјана, Словенија Датум: 01. Ноемв. 2019 - 31. Окт. 2020 За проектот: Асоцијацијата за инклузивна култура е основана со цел да изведува хуманитарни активности, образование и промоција на инклузивна култура. Ние претежно работиме со деца и младинци со интелектуална попреченост, со…

0 Comments