Воисес март 2018

Кога во 2015 година, Јутјуб прослави десет години, помалку изненадувачки прозвуче информацијата дека најгледаното видео на оваа веројатно најпопуларна платформа во светот е „Гангам стајл“ на јужнокорејската сензација Псај. Малку познат на европскиот и американскиот контитент, сега 41-годишната планетарна ѕвезда набргу ги зарази милионите фанови од целиот свет. Иако, неговата ѕвезда почна да паѓа, благодарејќи…

0 Comments