Повик за активно набљудување на практична работа во Италија!

Волонтерски Центар Скопје бара кандидати, 17-35 години, од Македонија за учество за активно набљудување на практична работа на проект „It has to be love” во Италија. Место: Сасари, Италија Датум: 01 - 15.10.2022 За проектот: Волонтерите ќе бидат надгледувани од меѓународен тим во канцеларијата во Сасари. Тие ќе соработуваат со тимот во различните активности што…

0 Comments

Повик за активно набљудување на практична работа во Црна Гора!

Волонтерски Центар Скопје бара кандидати, 17-35 години, од Македонија за учество за активно набљудување на практична работа на проект „It has to be love” во Црна Гора. Место: Подгорица, Црна Гора Датум: 03 - 17.10.2022 или 22.10 - 05.11.2022 За проектот: Работете заедно со Аида Перовиќ, извршен директор, психолог и младински работник, како и со…

0 Comments