Повик за обука во Германија!

Волонтерски Центар Скопје бара учесници (+18 години од Македонија), кои што ќе сакаат да учествуваат во обука “R.I.S.E. – Intercultural Competence Training” во Германија. Место: Остерхолц Шармбек, Германија Датум: 23.05 - 30.05.2023 За проектот: R.I.S.E. (Отчет (R), Меѓународни тимови (I), Самосвест (S), Изразување (E)) е обука која ги истражува интер-културните вештини во рамките на локалната, национална и меѓународна…

0 Comments