Првиот дел од незаборавното искуство. “Shake a leg together”

Млади луѓе од пет земји се сретнаа на едно место за заеднички да се обидат да го променат својот пристап кон здрав начин на живот, а потоа да направат промени во својата заедница. По неколку дена поминати на шармантно место, тие заминаа полни со нови знаења и оптимизам за всушност да воведат вистинска промена. Тренинг-курсот…

0 Comments