VOICES July & August 2019

Сега тргнете на патување со нашете летно издание, полно со приказни за патувања и за Светот. Прочитајте за Томас Мајкснер, момчето што го помина светот на велосипед. Дали некогаш сте се заљубиле во странец? Прочитајте ја нашата статија за љубовта и пријателството низ континентот. Уметникот Банкси го плени светот но дали сте слушнале за бугарскиот…

0 Comments