Повик за волонтери во Португалија !

Волонтерски Центар Скопје е во потрага по волонтери, 18-30 години, од Македонија за учество на Тимски Волонтерски Проект „Шумата е нашиот Дом“ во Португалија. Место: Арокелас, Рио Мајор, Португалија Датум: 26.7.2022 – 26.8.2022 година За проектот: Волонтерите ќе учествуваат во неколку работни активности на креирање, одговорност, како и дружење и интеракција со локалното население од Арокелас. Тоа…

0 Comments

ВОИСЕС Февруари 2020

Иако временските прилики не ни го потврдуваат тоа, ние сме на средина од зимата. Деновиве, термометарот се искачува и до 13 целзиусов степен, но ноќите се уште се долги, темни и студени. Тогаш, што би било подобро од уживување во убаво друштво и добар пријател? Тимот на „Воисес“ е тука со вас да го сподели…

0 Comments

VOICES February 2020

Иако временските прилики не ни го потврдуваат тоа, ние сме на средина од зимата. Деновиве, термометарот се искачува и до 13 целзиусов степен, но ноќите се уште се долги, темни и студени. Тогаш, што би било подобро од уживување во убаво друштво и добар пријател? Тимот на „Воисес“ е тука со вас да го сподели…

0 Comments